Szállítási és fizetési információk

Szállítási és fizetési információk


Fizetési információk

A webshop pénztárában jelenleg két féle fizetési mód közül választhatsz: bankkártyás fizetés és banki előre utalás.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyával történő fizetés esetén a pénztárból átirányítunk téged a Barion Payment Zrt. fizetési felületére, ahol a vonatkozó kártyaadatok megadásával tudsz fizetni. A fizetés eredményéről a rendszer tájékoztat és visszairányít a www.bubura.hu oldalra.

A rendszer az alábbi bankkártyákat fogadja el:

Banki előreutalás

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget átutalással is fizetheted. Ilyenkor minden esetben előre kell kifizetni az összeget és miután a pénz megérkezik hozzánk, már küldjük is a csomagot. Az átutaláshoz az alábbi információkra lesz szükséged:

Kedvezményezett neve: Bubura Natúrkozmetikum Kft.

Számlaszám: 10700134-468722762-51100005

Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.

Közlemény: rendelés száma

Ezen információkat a rendelés leadásakor automatikusan elküldjük neked a megadott e-mail címre. Bankon belüli átutalás esetén pár órán belül megérkezik hozzánk a pénzed, más esetben leghamarabb a következő munkanapon.

Szállítási információk

Csomagodat a SPRINTER Futárszolgálat Kft. segítségével juttatjuk el hozzád. A kiszállítást Magyarország területén kérheted egyedi szállítási címre vagy átvevőpontra (Pick Pack Pont).

Házhozszállítás

Amennyiben a házhozszállítást választod, abban az esetben a futár 1-3 munkanapon belül kézbesíti a csomagodat, a megadott címre. A kiszállítás hétköznapokon 8 és 17 óra között történik. Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben személyesen vagy megbízott által át tudod venni a küldeményt. A rendeléskor megadott telefonszámodat minden esetben átadjuk a futárszolgálatnak, hogy szükség esetén kapcsolatba tudjanak lépni veled. Abban az esetben sem történik baj, ha nem tudod átvenni a csomagodat, mert a SPRINTER futár minden csomagot kétszer próbál meg kézbesíteni.

Csomagodat nyomon követheted a www.sprinter.hu oldalon a Csomagkereső segítségével. Itt a csomag vonalkódját kell begépelned, melyet tőlünk kapsz meg e-mail útján, amikor csomagodat átadtuk a futárszolgálatnak. Telefonon is érdeklődhetsz a SPRINTER Ügyfélszolgálaton keresztül a +36 1 347 3000 telefonszámon, munkanapokon 8 és 17 óra között. E-mail: info@sprinter.hu

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy ha a második kézbesítési kísérlet is sikertelenül zárul, úgy a csomagodat a futárszolgálat visszaszállítja nekünk. Ebben az esetben nem áll módunkban újra elküldeni azt számodra.

Csomagátvétel Pick Pack Ponton

Megrendeléskor csomagodat kérheted a hozzád legközelebb eső, vagy a számodra legkönnyebben elérhető Pick Pack Pontra. Az átvevőpontok listáját és nyitvatartási idejét itt találod: http://www.pickpackpont.hu/pick-pack-pontok/

A csomagod megérkezéséről SMS értesítést kapsz és ezek után 5 munkanapod van arra, hogy átvedd azt a csomagpontok nyitvatartási idejében. Átvételkor be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló hatósági igazolványodat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Amennyiben a csomagot meghatalmazott veszi át, úgy az ő adatait az átvételkor rögzítik.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy ha 5 munkanapon belül a küldeményt nem veszed át, csomagodat a futárszolgálat visszaszállítja nekünk. Ebben az esetben nem áll módunkban újra elküldeni azt számodra.

Pick Pack Pont ügyfélszolgálat elérhető a +36 1 803 6300 telefonszámon, munkanapokon 7 és 20 óra között. Illetve e-mail útján is kapcsolatba léphetsz velük: pickpackpont@sprinter.hu

Át nem vett csomagok

Abban az esetben, ha kifutnál az időből és a küldeményedet nem veszed át a futártól vagy nem mentél el érte az átvevő pontra, még nincs minden veszve. Csomagodat átveheted telephelyünkön (Dunaújváros, Weiner T. krt. 2.) előre egyeztetett időpontban, a visszaszállítási költség megtérítése mellett.

Kérheted az újra szállítást. Ebben az esetben ismét ki kell fizetned a szállítási költséget és a visszaszállításból adódó plusz költségeket.

Csomag átvételére jogosult személyek

A küldeményt elsősorban a címzett jogosult átvenni. Akadályoztatás esetén egyéb jogosult átvevő is kézhez veheti a csomagot. Ezekről a 335/2012. (XII.4.) Korm. rendeletből, illetve a SPRINTER Futárszolgálat Kft. Általános Szerződési Feltételeiből tájékozódhatsz (23. oldal 11.3. Jogosult átvevő).

 

 

Kosár Termék törölve Visszavonás
  • A kosár jelenleg üres
preloader