Rólunk

A Bubura sztori

A Bubura szappan története nem kezdődött szokványosan, hiszen aligha mondható általánosnak, hogy három fiatalember szappankészítésbe fog. Mindig érdeklődtünk az egészséges életmód iránt, sokat foglalkoztunk azzal, hogy minél természetesebb, vegyszermentesebb életet éljünk. A csapat két tagja vegyész-, illetve biomérnök, így jól ismerjük a különböző anyagok jótékony és káros tulajdonságait, valamint a kísérletezés sem áll tőlünk messze. Így történt, hogy egyszer karácsonyra készülve úgy döntöttünk, valami igazán egyedi és természetes ajándékkal lepjük meg szeretteinket. Az első főzés koránt sem volt tökéletes, de az ajándék örök emlék maradt. A munkát és a termékfejlesztést nagyon élveztük, innentől kezdve szívesen készítettünk mind magunk mind mások számára natúr szappanokat. Beleszerettünk a bioszappan gyártásba és onnantól kezdve pedig nem volt megállás… A konyhát lecseréltük laboratóriumra és műhelyre, ahol azóta is készülnek a Bubura szappanok.

Rólunk mondták

  • „Nem gondoltam volna, hogy tud még újat nyújtani nekem egy szappan. Az egész családom imádja a natúr Bubura korongokat. :-)”

    Vivien
  • „Élvezet használni a Bubura szappanokat, minden egyes nap.”

    Reni
  • „Fantasztikusak ezek a Bubura szappanok. Kellemesen habzanak és tartósan ápolják bőrömet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

    Flóra

Alapértékeink

Szakmaiság

Hiszünk benne, hogy a legjobb terméket csak magas színvonalú, korszerű szakmai tudással és fejlesztéssel lehet előállítani.

Egészség

A Bubura szappanok a természetes alapanyagoknak köszönhetően ápolják bőrünket. Célunk, hogy kompromisszum mentes alternatívát biztosítsunk az egészségtudatos bőrápolást keresőknek.

Őszinteség

A Bubura termékek garantáltan természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, tartósítószert és illatanyagokat.

 

Kosár Termék törölve Visszavonás
  • A kosár jelenleg üres
preloader