Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat a felhasználási feltételekről


A www.bubura.hu  weboldalon található tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos minden hasznosítási joggal a Bubura Natúrkozmetikum Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

A weboldal tartalma saját célra szabadon felhasználható.

A tartalom más felhasználása (például egészben vagy részletekben történő többszörözés, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetei) csak a Jogtulajdonos előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges. A tartalmi elemek felhasználásáért a Jogtulajdonos felhasználási díjat kérhet, melynek mértéke függ a felhasznált elemek számától és a felhasználás időtartamától. Amennyiben a felhasznált tartalmat a felhasználó mások számára ellenszolgáltatás fejében teszi hozzáférhetővé, úgy a felhasználó köteles az ezzel elért vagyoni előnyt a Jogtulajdonossal megosztani. A Jogtulajdonos a felhasználási díjról előzetes írásbeli megállapodást köt a felhasználóval.

A Jogtulajdonos fenntartja a jogot, hogy a tartalmi elemek felhasználására kiadott engedélyt visszavonja.

Jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A felelősségvállalásról

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a weboldal használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A weboldalon található bármilyen ötletet, elgondolást vagy javaslatot mindenki csak a saját felelősségére használhatja.

Nem tartozunk felelősséggel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek. Illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelméről

A Bubura Natúrkozmetikum Kft. – a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben bármely személyes adatodat eljuttatod hozzánk, ezzel hozzájárulásod adod ahhoz, hogy azt a Bubura Natúrkozmetikum Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – kezelje és nyilvántartsa. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk tovább.

Az általad megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatjuk fel: piackutatás, vevői szokások elemzése, tájékoztatás nyújtása (akciókról, szolgáltatásokról, termékekről), megrendelések és reklamációk intézése.

Cégünk az ügyfeleivel kapcsolatos valamennyi információt üzleti titokként kezeli.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy weboldalunkról más cégek és szervezetek weboldalára is eljuthatsz. Ezen weboldalak használata esetén győződj meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

 

Kosár Termék törölve Visszavonás
  • A kosár jelenleg üres
preloader