Egyedi Szappan

· Egyedi · Természetes · Különleges ·


A szappanok megrendelhetőek vásárlóink által tervezett logóval is. Az egyedi szappanok rendeléséhez egy vagy több típus is választható. A csomagolás grafikát szintén a vevő határozhatja meg.  Szappanjaink tökéletes ajándékok lehetnek céges rendezvényeken, esküvőkön, születésnapi partikon, karácsonyi ünnepségeken, továbbá ajánljuk mindenkinek, aki személyre szabott, különleges ajándékkal szeretné meglepni családját, barátait. Kiállítások és toborzók, állásbörzék standján különlegesség lehet a reklámtollak, hűtőmágnesek és műanyag marketing termékek között egy természetes alapanyagokból készül újrafelhasznosítható csomagolásban lévő szappan.

Szappanjaink organikus olajok speciális keverékéből készülnek, mely recept garantálja termékeink bőrbarát tulajdonságát. A különböző illatokat kizárólag 100%-ban természetes, hidegen sajtolással előállított illóolajok hozzáadásával érjük el, így biztosítva a szintetikus adalékanyagoktól mentes termékeket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet és szappanjainkon egyedi grafikádat szeretnéd viszont látni, kérjük töltsd ki az alább található űrlapot és mi 2-3 munkanapon belül email-ben értesítünk egyedi árajánlatunkról.

Név
E-mail cím
Telefonszám
Hány darab szappant szeretnél rendelni? (min. 100 darab)
Mikorra szeretnéd, hogy elkészüljenek a szappanok? (gyártási idő 4-6 hét is lehet)
Itt töltheted fel grafikádat!
Webáruház készítés