Jázmin szappan

Jázmin szappan
Jázmin szappan
Jázmin szappan
Jázmin szappan
Jázmin szappan
Jázmin szappan
Jázmin szappan
Jázmin szappan

A jázmin illóolajat régóta használja sikeresen az alternatív és a népi gyógyászat is. Számos előnyös hatása miatt kiérdemelte az illóolajok királya titulust. A kozmetikumokban leginkább száraz és a dehidratált bőr kezelésében alkalmazzák. Hozzájárulhat a sejtnövekedéshez, növeli a bőr rugalmasságát, segítségünkre lehet terhességi csíkok, hegek, égési sérülések és ekcéma kezelésében is. Kiegyensúlyozza a bőr zsíranyagcseréjét, bakteriosztatikus hatású. A jázmin illóolaját előszeretettel használják az aromaterápiában feszültségoldó, nyugtató hatása miatt. A jázmin illat felemelő hatású az elmére és boldogság érzetet okoz. Felébreszti a romantikus, költői érzéseket, ahogyan tette azt az irodalmi és zenei történelemben is.

890 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

szappanosított olívaolaj, szappanosított kókuszolaj, szappanosított ricinusolaj, szappanosított szőlőmagolaj, szappanosított pálmaolaj, víz, jázmin illóolaj

INCI: Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Sodium Cocoate, Vitis Vinifera Seed Oil, Aqua, Jasminum Officinale Oil, Benzil-benzoát*

*Az illóolaj természetes összetevője

Szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentes, tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés: 80 gramm

Adatok
Válassz bőrtípusod szerint
Érzékeny bőrre, Kombinált bőrre, Száraz bőrre
Cikkszám
4
Webáruház készítés